pühapäev, 5. juuni 2011

Fassaaditööd käima

Töönädala lõpus said ette uued aknad ning alustati ka maja kahes küljes krohvitöödega, vana krohv on juba eemaldatud ja enamus eeltöid uue krohvi paigaldamiseks samuti tehtud.

Katusemehed ootavad kuni krohvijad on oma töö valmis saanud, et siis katusele viimane lihv anda. Ära sai otsustatud katuse serva- ja rõduparapettide lahendusvariandid.

Eilne päev möödus 15m3 konteineri täitmise tähe all - katuselt tulnud bituumen ja OSB plaadid said enamuses ära mahutatud.

Järgmine suurem samm ongi väljas tööd valmis saada ja suunata põhirõhk majja sisse. Sisearhitekt on joonistanud valmis veel ühe päris laheda II korruse lahenduse, vaja selle võimalik realisatsioon inseneriga üle arutada ja kui OK, siis võiks sees töödega pihta hakata - seinte lammutus ja ülesladumine + vesi/kanal/jne. Järjekorras ootab ka ventilatsiooni ja elektri/valgustus projekti tellimine.

Põrandakütte ja radiaatorkütte hinda võrreldes on selge, et radikad tulevad - hinnaerinevus pea 4x radikate kasuks, kuid ilmselt teema kompromissi ja ca. 50-60m2 pinda, kus märjad ruumid või garderoobid saavad siiski endale põrandakütte. Järgmise paari nädala jooksul peaks hakkama katlamaja ja kütet paika seadma.

Kommentaare ei ole: