esmaspäev, 2. märts 2009

Bürokraatia lahendumas

Viisime naabrite kooskõlastusega eskiisi Maardusse ära, sealne asjaajamine jättis veidi imeliku mulje. Naabrite kooskõlastus, mida eelnevalt arhitektidelt nõuti jne ei tundunud enam üldse kedagi huvitavat. Õnneks selgitasin olukorda kohapeal, et päris valesti aru ei saadaks samal ajal kui tädi saapaid endale jalga nööris ja end minekule sättis - sulgemisaeg oli 10 minuti pärast ju :).

Helistasin mõned päevad hiljem, ning siis selguski, et kõik tore ja ilus, kuid enne kui Maardu pole andnud välja korraldust katastritöödele ja katastrimõõtja uut alust? esitanud ei saa nemad ka ametlikult oma "jah"-i ära öelda ning uusi projekteerimistingimusi liidetud krundile anda. Maja nimelt asetub mõlemale krundile - nii tervikule kui liidetavale poolikule. Maardu seisukoht tundub loogiline, kuid nad ju ise just venitavad selle korraldusega.

Veidi vett on tammi tagant vahepeal nüüd õnneks valla pääsenud - katastrimõõdistaja on korralduse kätte saanud ja möllab piiripunktide mõõtmisega. Loodetavasti selle nädala jooksul saab sellega saagaga edasi.

Kommentaare ei ole: