esmaspäev, 30. juuli 2012

Juulis tehtust

Kamin - valmis ehitatud ja ühendatud, esimesed paar halgugi juba põletatud ja hetkel krohvitakse/pahteldatakse (karkass Aerocist).
Keris - kohal ja vajalik korstnaühendus ringi tehtud, valitud sai Harvia Greenflame keris.
Saunas valgustäppide ühendus ette valmistatud.
Seinad - maalerdatud enamus seinu. Osad ootavad veel lõplikku toonivalikut.
Aurusaun - tehnika paigas ja käsil aurusauna istme paigaldus ning seinte/lae ehitus + valgustäppide paigaldus.
Kohale jõudsid dushid, mis ootavad paigaldusjärjekorda.
Kohale on taritud ka kogu maja parkett, mille paigalduseks lähipäevil saab asuda.
Siseustele sai ära tellitud lingid-lukud ja II korruse väikese vannitoa põrandaplaadid, seinaplaadid sinna on juba olemas.
Maid ja puid sai jagatud põrandakütte automaatikaga - 230v ajamid ja 12v termostaadid ikka kokku ei sobitu, lähevad osaliselt vahetusse ja kaks Uponor kontrollerit tuleb veel lisaks soetada.
Köögi ja majapidamisruumi tehnika ning mööbli osas on küsitud esmaseid pakkumisi - midagi rõõmustavat siin ei paista rahakotile.

Wc tagaseinas olev tehnika täienes aurugeneka, selle torustiku ning veefiltritega. Puudu veel automaatne tühjendusklapp ning aroomipump

Elus tuli

Aurusauna istme (EPS) sobitamine. Fotoefektina oleks nagu aurusaunal klaassein peaaegu ees...

1 kommentaar:

Kaidi ütles ...

Tere!
Näen, et tegu on küll jupp aega vana postitusega, aga kuna aurusaunade teema hakkas huvitama, siis küsin ikkagi. Nimelt tahaks teada, kas tellisite kuskilt firmast aurusauna projekti ja lahenduse ning nemad panid ka asja paika või olite omaloomingulised ja tellisite ise kuskilt seadmed ning ehitasite ise?