laupäev, 26. jaanuar 2013

3 sammu edasi, pool tagasi :)

Uus aasta käes ja nüüd niipalju uudiseid, et kohale on jõudnud radikad! Nojah, 17st on 4tk veel puudu e. paigalduseks veel ei lähe, kuid ehk siiski saab enne kevadet ka need kätte ja paigaldatud. Selle taga ootab ka katlamaja automaatika täiendamine + peenhäälestus, et ka sooja tarbevett süsteem toodaks.

Kolimisele on samm lähemale siiski astutud - sel nädalal toodi kohale ja sai paika ka juba köögimööbel koos tehnikaga ning majapidamisruumi mööbel ja tehnika. Kivist töötasapind ja taustaseinad kööki valmivad ca. 2 nädala jooksul + vaja on teha hulk elektri- ja vee-/kanaliühendusi, siis need kasutusvalmis.

Alumise korruse wc-s sai suurem osa kive lahti võetud ja uuesti tagasi paigaldatud. Peenpahteldatud ja krunditud pinnale ikka plaadiseguga pole mõtet üritadagi midagi kinnitada. Hargnes nõrgima lülina just krunt+peenpahtli pealmine kiht, mis sai siis maha lihvitud nii seinast kui kivide tagustelt. Vastik tolmune töö ja paras puzzlemäng. Krohvipind sai nakketugevdajaga üle tehtud + kivid läksid seina tagasi sedakorda siis liimiga ja sai väga hea.

Kui ühelt poolt astume suure sammu edasi ei saa siiski mõrudate pillideta. Nimelt ilmnes, et loodus on meie vastu vahepeal pööranud ja mingi $"#!"# rähn on käinud ja maja fassaadi oma pesa üritanud teha - kokku mingi 6-7 väiksemat ja suuremat auku fassaadikrohvi uuristatud, mida siis nüüd tuleb remontima hakata.

Köögi sisustus peaaegu valmis

Majapidamisruumi sisustus

Rähn kurivaim on meie pessa pesa käinud tegemas

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

jube äge kui kogu selle "tralli" lõpuks saaksa ka umbkaudsed hinnakalkulatsioonid... või ei?

HM ütles ...

Väga ilus köök ja asjalik maj ruum. Ja kui rähn tahtis pesa teha- järelikult on hea koht kodu jaoks :)!!!