esmaspäev, 4. juuli 2011

Lammutame

Eelmise nädala lõpupoole tehti algust lammutusega - seintes avad, kus vaja said kõik välja saetud/lõhutud. Lisaks sai nädala lõpus ka pool viimistluskrohvist majale selga.

Nädalavahetusel proovisin ise samuti kätt paari väiksema kohaga, kus viimistluskrohv polnud piisavalt nakkunud aluskihiga ja oli aja jooksul lahti tulnud ning tulemus oli meeldivalt üllatav. Ceresit CT77, täpsemalt toon 64M on oma naturaalse kivipuruga niipalju hea, et toonierinevust praktiliselt ei jää. Naturaalkivipuru + tehases valmissegatud "tooni" võlu. Mõned kohad saab nüüd meelega veel lisaks lahti urgitsetud, mis muidu oleks "käinud kah" ja saab sealgi parandused ära teha.

Lisaks sai nädalavahetusel paigaldatud tagasi aknaplekke ja eemaldatud uute akende raamidelt väljast kaitsekleepsud. Plekid paigas ajutiselt e. vähemalt kuniks terve maja uued aknaplekid saab - tänased on veidi valesti, serv ei lõiku aknapalesse korrektselt. Aga on olulisemaid asju hetkel.

Täna jätkasid lammutajad põrandate väljalõhkumisega - päris ropp töö, päevaga said 2 meest välja lõhutud ca. 15m2 põrandat. Suruõhuhaamer, mis kasutusel oli päris jõhkra välimusega. Põrandatega läheb ilmselt nädala lõpuni välja.

Lisaks tegid krohvijad pärastlõunal tööd ja lootust on, et homme on krohvimine valmis, vähemalt suuremate pindade osas ja kui siis jääb veel nikerdada seinte ülaosadega. Nimelt eelmine krohvija on olnud laisk ja parapeti pleki alla viimistluskrohvi ei jätkunud võrdselt - nüüd kui parapetid pealt soojustatud ja seeläbi kõrgemad jääks see sinka-vonka joon paistma.

Sisetööde osas on niipalju veel, et valmis on esimene versioon elektrist ja valgusest. Vaja leida aeg sellesse süvenemiseks ning täiendada/täpsustada, et siis see järgmise tööetapina pärast seinte ülesladumist saaks ette võetud.


Söögitoast näeb hetkel läbi köögi trepihalli ja sealt garaazhi välja


Natuke väljalõhutud põrandat

Kommentaare ei ole: