teisipäev, 12. juuli 2011

Lammutatud, fassaad valmis

Eelmise nädala lõpuga sai enamus lammutustöödest valmis ja suur tolmutamine hetkeks vaibunud. Krohvijad tegid viimased parandused fassaadil parapettide osas ja sellega hetkeks ka kõik - natuke hiljem tuleb veel sokkel + maja peasissekäik ette võtta. Katusel tööd jätkusid, suured pinnad said viimase kivipuruga SBS kihi peale.

Nädalavahetusel sai langetatud krundilt 10-kond saarepuud ja oksad ära põletatud. Aiaservas olev 2-3-meetriste puujuppide virn on päris muljetavaldavaks muutunud. Kui keegi need nüüd juppideks saeks, ära lõhuks ja riita laoks ka...

Sel nädalal algavad sees tööd seinte ladumise näol + hakatakse valmistama ette põrandaid kütte tarbeks. Reedel on oodata traktorit, kes teeraja garaazhi juurde sisse lükkaks ja planeeriks maja ümbruse siledamaks - selleks vaja drenaazh ja vihmavee äravoolud + maasisesed kaablikõrid paika/paigatud saada.

Elektri-ja valgustiplaan sai täna koos sisearhitektiga üle käidud ja läheb peatselt töösse, lisaks on leitud sobiva hinnaga siseviimistlejad-krohvijad.

Ebameeldiv üllatus oli avastada täna lõhkipaisunud õlimahuti - kaheseinalise mahuti kahe seina vahele oli katusetööde ajal vesi jooksnud ja sisemine plastmahuti painutas vee survel end needitud metallkestast välja - saab korda sättida siiski, lasin juba enamus veest välja. Radikate-kütteliinide ja sooja-külma vee teema vajab ka edasiarendamist ja täpsustamist, katlamees käis samuti ruumi ja olemasolevate materjalidega tutvumas, et pakkumist teha.

Teha, asjatada ja sebida on palju - õnneks hakkas 2-nädalane puhkus.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ilus maja! Fantastiline krunt!

Ise plaanime ka naabruses maja ehitada. Kas oskaksite oelda midagi sisekaitse akadeemia kohta? Kuulsin, et need teevad suured plaanid....

JOudu Teile!
Darja Luomakoski
darja.luomakoski@gmail.com