laupäev, 1. oktoober 2011

Edeneme vaikselt

San.tehnikud olid vahepeal nädala ära aga õnneks veel nende tegemata töö päris muid asju ei seiska - teevad nüüd nädalavahetusel veidi tagasi kaotatud aega, et krohvijatele mitte jalgu jääda.

Nimelt on kogu teine korrus, va. trepihalli kõrge osa, nüüd sirgeks krohvitud ja kuivab - lisaks puhuritele on töösse pandud ka niiskusimaja. Vett on majas päris palju, mida õhust välja imeda - kütame, imeme, tuulutame, kütame, imeme, tuulutame...

Katusemehed on käinud kui vähegi ilm lubanud ja nokitsenud oma töö puuduste kallal - enamus plekkide sättimisest jms on korda tehtud, lõplik tõde kas vihmaga kuskilt ikkagi veel sisse tuleb selgub ilmselt järgmise suurema tormiga.

Lisaks said aknaplekipaigaldajad kogu maja osas oma töö uuesti teha - plekkide serv oli paigaldatud esimesse soonde, mitte tagumisse - kondents ja võimalik vesi, mis poolavatud aknast sisse tulles peaks nõrguma alt piludest pleki peale ja õue oleks nii nõrgunud hoopiski tuppa.

Kuna krohvijad nüüd jätkavad I korrusel esmaspäeval, sai soetatud aurusauna tarvis valmis ka sellekohane tehnika - aurugenekas, aroomipump, juhtpult ja temp. andur jms - vaja need õigetesse kohtadesse ära paigaldada ja vastavad vee-auru-elektriotsad veel enne paika saada kui nad oma tööjärjega selle ruumini jõuavad.

Aurusauna tarbeks sellised vidinad

Kommentaare ei ole: